Bij Het-Kompjoetertje betaalt u altijd achteraf. Op die manier weet ik zeker dat er nog niet betaald is, en kunnen er nooit onduidelijkheden ontstaan bij het ophalen van uw apparaat na reparatie.

U kunt in onze werkplaats betalen met PIN of contant.
 
Contante betalingen worden afgerond naar stuivers. Ik accepteer geen biljetten van 200 en 500 euro.

Bij thuisbezoek:

Als ik bij u thuis langskom kunt u contant afrekenen of per mobiele PIN.

Op rekening:

Als zakelijke klant kunt u na uw eerste aankoop (na vooruitbetaling, contante of PIN betaling) ook op rekening kopen. Wij hanteren een betaaltermijn van 14 dagen en als een betaling op de 21e dag nog niet binnen is wordt de factuur automatisch doorgestuurd naar een extern incassobureau. Er worden geen herinneringen verstuurd dus zorg dat u de factuur op tijd betaald. Particuliere klanten kunnen in sommige gevallen ook op rekening kopen, informeer naar de mogelijkheden.

Resellers:

Het-Kompjoetertje is ooit begonnen als klein bedrijfje uitgegroeid tot een volwaardige service werkplaats met hoogwaardige apparatuur o.a. een soldeermachine en diverse diagnose apparatuur. Ik moedig iedereen aan om dit ook te proberen en eens langs te komen voor een gesprek. Ik geloof niet in een hevige concurrentie onderling, maar doe het liever met zijn allen. Heeft u een bedrijfje in de regio die doet aan reparatie, of service aan huis? Verkoopt u wel eens een laptop of computer? Kom dan gerust eens langs om de mogelijkheden te bespreken. U profiteert van mijn hoge voorraad en lagere inkoopprijzen omdat ik nu eenmaal hogere inkoop-staffels haal. Een aantal kleine bedrijven komt al wekelijks bij mij langs voor software, laptops en reparatie-onderdelen. Uiteraard krijgen resellers een extra korting op de factuur. We willen ten slotte allemaal een boterhammetje eten tussen de middag! Korting is afhankelijk van het artikel maar meestal tussen de 5 en 10 procent.